Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine aurie. Carnea se da prin masina de tocat, folosind sita mare. Ficatul se taie bucatele micute cu cutitul. Carnea tocata se amesteca cu ficatul, ceapa prajita, dar scursa de ulei, ouale, smantana, sarea si piperul. Condimentele se pun dupa gust.
Se omogenizeaza compozitia si se introduce in matele de porc cu ajutorul unui tub de umplut mate. La capete se leaga cu ata. Atentie: Compozitia nu trebuie indesata in mate, trebuie lasat si putin aer in interior.
Carnatii se pun la fiert in apa aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert putin se scot pe ceva de lemn si se lasa la racit.
Acestia se pun la fum timp de 5 zile cate o ora pe zi. Se pot lasa la fum dupa preferita mai mult sau mai putin.
Pofta buna!!!
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii