Carnati de Casa Speciali

Complexitate
medie
Carnati de Casa Speciali

Ingrediente

  • 5 kg carne de porc (carne de lucru)
  • 10 oua
  • 10 cepe
  • 400 ml smantana
  • 500 gr ficat de porc
  • sare, piper macinat dupa gust
  • mate de porc subtiri
  • 150 ml ulei

Mod de preparare

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine aurie. Carnea se da prin masina de tocat, folosind sita mare. Ficatul se taie bucatele micute cu cutitul. Carnea tocata se amesteca cu ficatul, ceapa prajita, dar scursa de ulei, ouale, smantana, sarea si piperul. Condimentele se pun dupa gust.

Se omogenizeaza compozitia si se introduce in matele de porc cu ajutorul unui tub de umplut mate. La capete se leaga cu ata. Atentie: Compozitia nu trebuie indesata in mate, trebuie lasat si putin aer in interior.
Carnatii se pun la fiert in apa aproximativ 10 minute. Dupa ce au fiert putin se scot pe ceva de lemn si se lasa la racit.

Acestia se pun la fum timp de 5 zile cate o ora pe zi. Se pot lasa la fum dupa preferita mai mult sau mai putin.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita
Varza calita cu carnati de casa

Varza calita cu carnati de casa

Varza calita cu carnati de casa
Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc
Cele mai apreciate rețete
Eclere
1
Dulciuri

Eclere

Eclere
Prajitura Carpati
2
Dulciuri

Prajitura Carpati

Prajitura Carpati
Salam de Casa
3
Aperitive

Salam de Casa

Salam de Casa
Inghetata de mango si capsuni
4
Dulciuri

Inghetata de mango si capsuni

Inghetata de mango si capsuni
Parteneri
Cornulete cu mac de Craciun
Culinar.RO

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Cornulete cu mac de Craciun
Tort Diplomat
Gustos.RO

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat