Carnea o macinam cu masina de tocat avand ciurul mai mare (marimea Cool.
Intr-o craticioara punem cca 1/2 litru apa sa se infierbinte si punem in el cca 200 gr sare sa se topeasca , adaugam tot aici piper macinat cca. 20gr, si boia cam 3 maini bune si omogenizam totul.
Se toarna peste carnea tocata si se framanta bine, se adauga usturoi pisat dupa gustul fiecaruia si se framanta in continuare. Se mai potriveste de sare, piper daca mai e nevoie si se umple apoi cu carnatarul in intestine.
Se inteapa pe alocuri cu un ac sa nu crape intestinul, se rasuceste din juma in juma de metru si se aseaza pe scandurase mai inguste si se pun la zvantat la rece pana a doua zi.
A doua zi se pun carnatii la afumat in afumatoare.
Se pot servi prajiti ori neafumati ori afumati cu pasta de hrean si maioneza sau cu mustar.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii
Mihai Belciu • 04 Iulie 2022, 10:28 Normal că nu există comentarii, dacă rețeta este făcută cu unitatea de măsură 3 mâini bune de boia!!! Nu mai încurcați lumea, ori faceți ceva corespunzător și calificat, ori mai bine renunțați!!!