Intepati carnatii cu o furculita si prajiti-i scurt in putin ulei. Scoateti din vas si lasati in asteptare.
Prajiti scurt usturoiul in grasimea ramasa, avand grija sa nu se arda.
Adaugati ceapa, ardeii si caliti in continuare cca 5 min sau pana ce legumele incep usor sa se inmoaie.
Puneti vinul, rosiile cu sucul lor cu tot si putina sare si piper. Omogenizati.
Lasati sa fiarba, aproximativ 15-20 min, la foc mic sau pana ce legumele sunt facute si sosul scazut si ingrosat.
Repuneti carnatii in vas cat sa se incalzeasca si sa se intrepatrunde aromele.
La sfarsit, potriviti gustul de sare si piper.
Serviti cat este cald, cel mai bine cu paine proaspata, facuta in casa.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicatePrajitura rasturnata cu prune este reteta bunicii, cu parfum de vara, de tara, de bun si simplu. Este o reteta de prajitura...
Prajitura rasturnata cu prune (Reteta Video)Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii