Am vazut la tv aceasta reteta mi-a placut mult si am zis sa o incerc, intr-adevar e buna si cu o salata verde langa e un deliciu. E o reteta a la Gordon R.
Se pune intr-o tigaie un pic de ulei de masline se lasa la incins si se adauga ceapa rosie taiata julien si se caleste bine 5 minute (nu trebuie sa fie prajita). Dupa care se adauga ardeiul taiat cuburi mai mari si se caleste bine si acesta.
Carnatii se scot din piele si se rup cu mana bucatele mici. Se adauga in tigaie peste ceapa si se prajesc bine. Dupa care se adauga 1 lingurita paprika dulce, orezul care se tosteaza un pic.
Se pune un pic de vin alb se lasa sa se evapore vinul si se pun 2 pahare de supa de legume (eu am pus apa). Se coace la foc mic 20 min.
Dupa care se inchide focul si se adauga patrunjel tocat, o ceapa verde taiata marunt si o rosie taiata (eu nu am avut).
Se amesteca si se serveste. Este o cina delicioasa alaturi de o salata verde din gradina (productie proprie).
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii