Intr-un castron punem un pahar cu vin si adaugam carnea sa se marineze cam o ora apoi, intr-o cratita de teflon sau o tigaie adanca punem uleiul sa se incinga.
Apoi adaugam bucatile de carne si le rumenim putin la foc potrivit, le scoatem si le punem intr-o farfurie pe servete de hartie ca sa traga putin uleiul, iar in vinul ramas punem buchetelele de conopida spalate si le rumenim in uleiul ramas de la carne apoi le scoatem si la fel le punem pe o alta farfurie cu servete de hartie si in vinul ramas punem cartofii curatati si taiati in 2 si-i punem la prajit putin in uleiul ramas.
Intr-o cratita sau oala care poate fi bagata in cuptor se scurge putin din uleiul ramas si se adauga carnea apoi deasupra cartofii si la urma conopida iar in castronul cu vinul ramas se adauga putina apa sare piper si se toarna peste carnea cartofi si conopida atat cat sa le cuprinda si se da lacuptor care e deja incins cca. 35-40 min.
E o mancare foarte buna
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii