Intr-un vas amestecam amidonul si laptele, punem pe foc si lasam pana se ingroasa (3-4min.) Luam de pe foc si lasam sa se raceasca putin apoi amestecam cu smantana.
Separam ouale, si batem albusul spuma.
Amestecam carnea tocata cu marul, galbenusurile, jumatate din sosul de smantana, oregan, sare si piper. Omogenizam bine.
Ungem si tapetam cu pesmet un vas care merge la cuptor, si punem compozitia de carne, peste care punem si cealalta jumatate de sos. Aranjam si morcovii, apoi punem albusul batut spuma.
Dam la cuptor pentru 30-35 min. la foc potrivit.
Lasam sa se raceasca putin apoi cu un cutit bine ascutit , portionam dupa dorinta.
Este delicios, ne-a placut mult de tot !!
Se poate face si cu carne de pui (asa am sa fac eu tura urmatoare).
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoSaptamana aceasta mi-am ocupat-o numai cu prepararea gutuilor, ca tare multe am mai primit! Am facut in fiecare zi si...
Peltea de gutui si mereCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii