Intr-un vas amestecam amidonul si laptele, punem pe foc si lasam pana se ingroasa (3-4min.) Luam de pe foc si lasam sa se raceasca putin apoi amestecam cu smantana.
Separam ouale, si batem albusul spuma.
Amestecam carnea tocata cu marul, galbenusurile, jumatate din sosul de smantana, oregan, sare si piper. Omogenizam bine.
Ungem si tapetam cu pesmet un vas care merge la cuptor, si punem compozitia de carne, peste care punem si cealalta jumatate de sos. Aranjam si morcovii, apoi punem albusul batut spuma.
Dam la cuptor pentru 30-35 min. la foc potrivit.
Lasam sa se raceasca putin apoi cu un cutit bine ascutit , portionam dupa dorinta.
Este delicios, ne-a placut mult de tot !!
Se poate face si cu carne de pui (asa am sa fac eu tura urmatoare).
Perfecti pentru gustare. Eu i-am folosit si ca suport pentru gargaritele pe care l-am dus la gradinita, la sfarsitul anului...
Biscuiti sarati (crackers) cu semintePrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii