Se caleste in unt ceapa tocata marunt,carnea de iepure si 200 g slanina.Se ia apoi vasul de pe foc si se adauga piper macinat,ienibahar,sare,vin.
Dupa ce s-a mai racorit se adauga galbenusurile si la sfarsit,albusurile batute spuma.
Se toarna totul intr-o cratita captusita cu felii de slanina
Se pune la fiert in baie de aburi(la bain-marie),la cuptor,circa 1 ora.
Cand este gata,se rastoarna pe un platou,se scot feliile de slanina
Se serveste cu diferite sosuri,in special cele recomandate pentru vanat.
Inițial am plecat de la rețeta Ritei, CulinaryRainbow, nătut în stil oriental ;)...
Mancare de post cu naut, legume, prune si fidea la slow cooker Crock-PotReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii