Budinca de iepure(iepure salbatic)

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -500 g carne tocata de iepure
  • -200 g slanina tocata
  • -100 g slanina taiata felii mari
  • -4 cepe
  • -sare
  • -piper
  • -ienibahar
  • -250 ml vin rosu
  • -6 oua
  • -100 g unt

Mod de preparare

Se caleste in unt ceapa tocata marunt,carnea de iepure si 200 g slanina.Se ia apoi vasul de pe foc si se adauga piper macinat,ienibahar,sare,vin.
Dupa ce s-a mai racorit se adauga galbenusurile si la sfarsit,albusurile batute spuma.
Se toarna totul intr-o cratita captusita cu felii de slanina
Se pune la fiert in baie de aburi(la bain-marie),la cuptor,circa 1 ora.
Cand este gata,se rastoarna pe un platou,se scot feliile de slanina

Se serveste cu diferite sosuri,in special cele recomandate pentru vanat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa