Se caleste in unt ceapa tocata marunt,carnea de iepure si 200 g slanina.Se ia apoi vasul de pe foc si se adauga piper macinat,ienibahar,sare,vin.
Dupa ce s-a mai racorit se adauga galbenusurile si la sfarsit,albusurile batute spuma.
Se toarna totul intr-o cratita captusita cu felii de slanina
Se pune la fiert in baie de aburi(la bain-marie),la cuptor,circa 1 ora.
Cand este gata,se rastoarna pe un platou,se scot feliile de slanina
Se serveste cu diferite sosuri,in special cele recomandate pentru vanat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii