Budinca de creier

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un creier
  • 2 linguri smantana
  • 50 g unt
  • 3 oua
  • 3-4 linguri de parmezan

Mod de preparare

Se curata creierul si se fierbe. Cand s-a racit, se taie in bucati. Se freaca 50 grame de unt cu 2 linguri de smantana, 3 galbenusuri, miezul de la o felie de paine, muiat in lapte si stors, si 3-4 linguri de parmezan. Pe urma se adauga creierul taiat bucati si cele 3 albusuri batute spuma. Se toarna intr-o forma si se fierbe cca 40 de minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici