Se decojesc cartofii, se taie rondele si se fierb in apa cu putina sare pentru aprox. 25-30 de minute.
Dupa ce cartofii sunt aproape fierti, se incalzeste cuptorul.
Se amesteca branza rasa cu un ou crud batut bine si smantana. Daca branza este nesarata, atunci putem pune pana la 1/2 de lingurita cu sare.
Punem amestecul peste cartofii asezati frumos intr-o tava unsa cu ulei. Se fac usor niste adancituri pentru a pune cele 4 oua, cate 1 per portie.
Adaugam si maslinele taiate felii si sunca taiata marunt.
In final, se rade cascaval deasupra.
Dam la cuptor cam 30 de minute.
Se serveste calda.
Pofta Buna!
Daca va plac retetele mele, le puteti gasi si pe blogul meu.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii