Se fierb cartofii in coaja,se curata si se taie bucatele potrivite. Carnati se taie in bucaticam de 3 cm si se inabusa in 3 linguri de ulei de masline cu o lingura se apa,dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste carnati se pun si cartofii.
Se separa galbenusul de albus, care se bate spuma. Albusurile se amesteca cu galbenusurile frecate cu restul de ulei de masline, sare si piper.
Se adauga faina in ploaie, se amesteca incet pana la omogenizare si se toarna peste canati si cartofii din tava.
Se da la cuptorul incis circa 40 de minute, la foc mediu.
Se serveste cald cu mamaliguta si muraturi
Pentru ca tot se apropie toamna, am vrut sa creez o astfel de atmosfera cu aceste nuci delicioase.
Nuci umplute cu crema de ciocolata cu nuca si biscuitiInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - Simit
Comentarii