Se fierb cartofii in coaja,se curata si se taie bucatele potrivite. Carnati se taie in bucaticam de 3 cm si se inabusa in 3 linguri de ulei de masline cu o lingura se apa,dupa care se scot si se pun intr-o tava unsa cu unt. Peste carnati se pun si cartofii.
Se separa galbenusul de albus, care se bate spuma. Albusurile se amesteca cu galbenusurile frecate cu restul de ulei de masline, sare si piper.
Se adauga faina in ploaie, se amesteca incet pana la omogenizare si se toarna peste canati si cartofii din tava.
Se da la cuptorul incis circa 40 de minute, la foc mediu.
Se serveste cald cu mamaliguta si muraturi
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii