Bubucei cu Parmesan in Sos Tomat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - piept de pui
  • - 1 ceapa
  • - 150g orez
  • - ciuperci
  • - parmesan
  • - rosii decojite in sos de bulion
  • - cimbru
  • - sare
  • - piper
  • - vegeta
  • - scorbitori

Mod de preparare

Se pregatesc bubuceii:
- Se pregateste pieptul de pui (taiati pe lung pieptul de pui 1 cm grosime). Spalati ciupercile (doza / borcan), asezati-le pe o farfurie. In alta farfurioara puneti parmesanul. Dupa ce ati taiat pieptul de pui, condimentati-l cu piper, sare. Puneti pe feliile de piept pui 2 ciuperci si presarati cu parmesan. Rulati pieptul de pui si cu o scobitoare prindeti in asa fel sa nu se desfaca ruloul.

Se pregateste sosul tomat:
- Se taie ceapa marunt. Se caleste putin la tigaie. Se pun rosiile decojite cu sosul (doza /borcan) peste. Se adauga apa. Se pune o lingura de vegeta (dupa gust). Cand incepe sa dea in clocot, puneti bubuceii. Lasati sa fiarba pana cand pieptul de pui e fiert.

Fierbeti orez prntu cate persoane aveti nevoie.

Dupa ce opriti focul, din orezul fiert adaugati 3 linguri in oala cu bubucei. Adaugati si 3 linguri de parmesan.
Se serveste cu orez fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate