Se taie morcovii rondele. Ceapa si usturoiul se taie felii. Baconul se taie fasii. Carnea se taie cubulete. Se incinge uleiul intr-o cratita si se prajeste baconul, apoi se scoate. Carnea se prajeste in uleiul ramas. Se adauga bulionul si se stinge cu vin, supa si coniac. Se adauga rozmarinul, foile de dafin, morcovii, ceapa, usturoiul.
Se sareaza, se pipereaza si se lasa sa se inabuse 2 1/2 - 3 ore la foc mijlociu. Se amesteca untul cu faina si se inglobeaza in sos. Se mai lasa sa fiarba 10 min. Fara capac.
Pe Boeuf Bouguignon se presara patrunjel.
Se serveste cu piureu de cartofi.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii