Biftec tartar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g pulpa de vita tocata
  • un galbenus de ou
  • un ou fietr tare 2-3 castraveti acrii in otet
  • sare
  • piper
  • boia iute sau dulce
  • dupa preferinte

Mod de preparare

Carenea cruda , oul fiert si maruntit, castravetii, sarea piperul si boiaua se amesteca bine impreuna. Se formeaza un bulgaras din toata compozitia, se pune pe o farfurie si deaspupra se pune galbenusul crud. Cand se serveste se adauga galbenusul in biftec si se amesteca bine.
Se mananca cu paine prajita. Carnea de vita nu trebuie sa contina grasime deloc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman

Cum sa faci cea mai buna baclava, dupa o reteta de Radu Anton Roman
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu miere si multa frisca
1
Romania

Prajitura cu miere si multa frisca

Prajitura cu miere si multa frisca
Vinete grecesti
2
Romania

Vinete grecesti

Vinete grecesti
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Prajitura Tosca
4
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Sau Rulada cu Mere
5
Romania

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere