Aripi de Pui Picante

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8-10 aripi de pui
  • 3 linguri de faina alba
  • 1-2 linguri de boia de ardei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Aripile se spala si se pun pe un servet sa se zvante putin. Intr-un vas se amesteca faina, boia, sarea si piperul. Aripile se dau prin acest amestec pana sunt complet acoperite. Dupa aceasta se aseaza pe un gratar, si se pun in cuptorul incalzit in prealabil, la aprox 250 C. Se coc intre 15-20 de minute, sau pana formeaza o crusta crocanta. La jumatatea procesului de coacere, aripile se intorc, pentru a se rumeni uniform.
Cel mai indicat este ca atunci cand coaceti aripile sa asezati in cuptor sub ele o tava cu niste apa in ea, pentru ca grasimea ce se scurge din aripi sa nu se arda nici pe partea de jos a cuptorului, nici pe tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)