Incepem prin a pregati aluatul, dizolvam drojdia in putina apa cu zahar si sare si o lasam sa creasca putin, apoi o amestecam cu faina si framantam adaugand cate putina apa calduta pana nu se mai lipeste de maini si se lasa la dospit circa 40 minute.
In continuare tocam carnea si ceapa. Calim in ulei ceapa, apoi adaugam carnea tocata,sarea,piperul,boiaua si patrunjelul si le calim bine pe toate apoi le lasam la racit.
Ardeii kapia ii taiem pe lung,ii curatam de seminte si nervuri si ii umplem cu amestecul racit de carne.
Aluatul il impartim in bile pe care le intindem cu ajutorul sucitorului in foi de circa 0,5 cm pe care le taiem in fasii inguste cu care invelim ardeii umpluti.
Asezam ardeii intr-o tava si ii ungem cu galbenus de ou si presaram deasupra seminte de susan
Se introduce in cuptorul incins la 180 de grade circa 30 de minute pana devin aurii.
Se pot servi cu diferite salate in functie de cum va place
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor Oare este un lucru normal să realizezi că nu ai făcut niciodată prăjitura ta preferată? haha:)). Am făcut...
Desert prajitura DobosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii