Orezul se fierbe, se scurge si se pune intr-un castron. Broccoli se rupe in buchetele care se fierb timp de 10 minute.
Somonul se spala, se taie in cubulete, se stropeste cu ulei si se condimenteaza, dupa gust.
Ceapa si usturoiul se toaca marunt, care mai apoi se pun la calit in 2 linguri de ulei timp de 5 minute, la foc mic. Se adauga orezul. broccoli, boabele de porumb, se amesteca si se prajesc timp de cateva minute, la foc potrivit, dupa care se opreste focul, se adauga bucatelele de somon si se amesteca usor.
Ardeii, curatati, se umplu cu amestecul de orez, legume si somon. Se stropesc cu putin ulei, se aseaza intr-o tava, se toarna o cana cu apa si se dau la cuptor, pana cand ardeii se inmoaie.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii