Ardei umpluti

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie
Ardei umpluti

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 500 g carne tocata (porc )
  • 7-8 ardei potriviti
  • 3-4 cepe
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 100 g orez
  • 1 morcov
  • cateva linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Ardeii se taie in dreptul cotorului, se spala cu grija, iar capacelul cu codita se pastreaza pentru ca se acopera ardeii. Ceapa se caleste in ulei incins, se adauga orezul si se mai caleste putin. Asezam carnea intr-un vas incapator, adaugam ceapa, orezul, pasta de tomate si morcovul ras, condimentam, apoi umplem ardeii si punem capacele deasupra.
II asezam intr-o cratita in pozitie verticala, turnam apa si punem cratita la foc mic, lasam sa fiarba bine la foc potrivit. Unii dintre noi i-am servit cu sos, iar altii cu "zeama" in care au fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa