Ardei umpluti

Postat pe: 09-02-2017
(0)

Ingrediente

Ingrediente:
500 g carne tocata (porc )
7-8 ardei potriviti
3-4 cepe
3-4 linguri ulei
sare
piper
100 g orez
1 morcov
cateva linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

4 portii
Ardeii se taie in dreptul cotorului, se spala cu grija, iar capacelul cu codita se pastreaza pentru ca se acopera ardeii. Ceapa se caleste in ulei incins, se adauga orezul si se mai caleste putin. Asezam carnea intr-un vas incapator, adaugam ceapa, orezul, pasta de tomate si morcovul ras, condimentam, apoi umplem ardeii si punem capacele deasupra.
II asezam intr-o cratita in pozitie verticala, turnam apa si punem cratita la foc mic, lasam sa fiarba bine la foc potrivit. Unii dintre noi i-am servit cu sos, iar altii cu "zeama" in care au fiert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ardei umpluti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ardei umpluti