-pieptul taiat cubulete il lasam sa steie 30 minute in condimente
-taiam ceapa marunt si o calim putin in ulei de masline impreuna cu morcovul ras.
-adaugam pieptul taiat cubulete si amestecam bine.
-Lasam sa se patrunda sub capac. Stingem cu vin rosu.
-Compozitita o lasam apoi deoparte.
-Spalam orezul si il punem in alt vas impreuna cu supa la fiert 10 minute.
-Adaugam patrunjelul si pastarnacul doar pentru gust .
-Scoatem patrunjelul si pastranacul din orez,adaugam ciupercile taiate marunt.
-Amestecam totul bine. Adaugam cimbrul si la sfarsit rosiile din conserva.
-Lasam toate sa fiarba inca 10 minute.
-Deci, in total toata compozita fierbe 20 minute.
-Dupa gust daca mai dorim mai punem sare si piper.
-Lasam compozitia la odihnit sub capac 10 minute, orezul astfel se umfla frumusel.
-eu am folosit orez prefiert Aftico-amestecam cele 2 compozitii: cea de carne si cea de orez-ne pregatim din timp ardeii in tava unsa sau tava in care am pus hartie de copt.
-Taiem ardeii in jumatati si ii umplem-acoperim tava cu folie de aluminiu-se coace in cuptor incins 25 minute
-am facut pe langa si un sos din bulion de casa in care am pus sare, zahar, 2 lingurite faina, patrunjel tocat deasupra
Este o prăjitură simplă, dar tare gustoasă, cu aluat fraged ce se topește instant de la prima degustare, gem acrișor de...
Desert prajitura cu gem de caise si bezea cu nuciO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii