-pieptul taiat cubulete il lasam sa steie 30 minute in condimente
-taiam ceapa marunt si o calim putin in ulei de masline impreuna cu morcovul ras.
-adaugam pieptul taiat cubulete si amestecam bine.
-Lasam sa se patrunda sub capac. Stingem cu vin rosu.
-Compozitita o lasam apoi deoparte.
-Spalam orezul si il punem in alt vas impreuna cu supa la fiert 10 minute.
-Adaugam patrunjelul si pastarnacul doar pentru gust .
-Scoatem patrunjelul si pastranacul din orez,adaugam ciupercile taiate marunt.
-Amestecam totul bine. Adaugam cimbrul si la sfarsit rosiile din conserva.
-Lasam toate sa fiarba inca 10 minute.
-Deci, in total toata compozita fierbe 20 minute.
-Dupa gust daca mai dorim mai punem sare si piper.
-Lasam compozitia la odihnit sub capac 10 minute, orezul astfel se umfla frumusel.
-eu am folosit orez prefiert Aftico-amestecam cele 2 compozitii: cea de carne si cea de orez-ne pregatim din timp ardeii in tava unsa sau tava in care am pus hartie de copt.
-Taiem ardeii in jumatati si ii umplem-acoperim tava cu folie de aluminiu-se coace in cuptor incins 25 minute
-am facut pe langa si un sos din bulion de casa in care am pus sare, zahar, 2 lingurite faina, patrunjel tocat deasupra
Acum ca tot l-am castigat pe domnul Brevill, e drept am fost irezistibila, chiar daca s-a lasat mult asteptat, am zis sa-l...
Smucite smotocite cu blenderul BrevilleO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii