-pieptul taiat cubulete il lasam sa steie 30 minute in condimente
-taiam ceapa marunt si o calim putin in ulei de masline impreuna cu morcovul ras.
-adaugam pieptul taiat cubulete si amestecam bine.
-Lasam sa se patrunda sub capac. Stingem cu vin rosu.
-Compozitita o lasam apoi deoparte.
-Spalam orezul si il punem in alt vas impreuna cu supa la fiert 10 minute.
-Adaugam patrunjelul si pastarnacul doar pentru gust .
-Scoatem patrunjelul si pastranacul din orez,adaugam ciupercile taiate marunt.
-Amestecam totul bine. Adaugam cimbrul si la sfarsit rosiile din conserva.
-Lasam toate sa fiarba inca 10 minute.
-Deci, in total toata compozita fierbe 20 minute.
-Dupa gust daca mai dorim mai punem sare si piper.
-Lasam compozitia la odihnit sub capac 10 minute, orezul astfel se umfla frumusel.
-eu am folosit orez prefiert Aftico-amestecam cele 2 compozitii: cea de carne si cea de orez-ne pregatim din timp ardeii in tava unsa sau tava in care am pus hartie de copt.
-Taiem ardeii in jumatati si ii umplem-acoperim tava cu folie de aluminiu-se coace in cuptor incins 25 minute
-am facut pe langa si un sos din bulion de casa in care am pus sare, zahar, 2 lingurite faina, patrunjel tocat deasupra
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii