Antricotul se taie felii lungi, cate una la o portie, se bat putin cu un batator de carne, se sareaza si se prajesc bine in ulei, rumenindu-se pe ambele parti. Se adauga apa si se lasa sa fiarba o ora sub capac. In uleiul ramas se caleste faina si ceapa tocata marunt. Se stinge cu apa, se adauga smantana si se lasa sa fiarba 15 min., apoi se aduga antricoatele si se fierb inca 10 min. Morcovii se taie cuburi si se calesc in ulei, se pune putina apa si se fierb sub capac, pana ce s-au inmuiat, se adauga mazarea scursa de zeama si fasolea verde taiata bucati si se lasa pe foc inca circa 10 min. Cartofii se curata, se taie cuburi, se fierb in apa cu sare, apoi se scurg.
La servit, la fiecare portie se pune o felie de antricot, o cantitate de legume si una de cartofi natur cat si sos de smantana.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umpluteDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii