Punem putin ulei la incin. Punem sare si piper peste carne dupa care o punem la prajit, asa cat sa isi schimbe putin culoarea, pe ambele parti. Pe urma carnea o luam si pastram. In acelasi ulei punem la calit ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.
Amestecam bine si luam craticioara de pe foc, adaugam 1 lingurita de boia, amestecam in continuu si dam din nou la foc. Punem repede si pasta de tomate, amestecam bine dupa care adaugam si carnea. Imediat punem apa si vinul (eu am pus 3 pahare de apa si 2 de vin, atat cat sa treaca putin peste carne) adaugam piperul boabe, putina sare, lingurita de cimbru, vegeta si lasam sa fiarba sub capac, la foc potrivit cam 40minute. (pana cand e carnea fiarta).
Cand e carnea fiarta o scoatem din sos si o taiem felii mai groase, dupa care o asezam intr-o alta craticioara. Sosul se trece prin blender, iar dupa aceea printr-o sitita. (eu l-am pus intr-o sitita deasupra craticioarei cu carne, si cu lingura de lemn am tot invirtit pana cand in sitita a ramas o pasta).
Se mai da putin la foc, cam 5 minute si gata pentru servire.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii