Punem putin ulei la incin. Punem sare si piper peste carne dupa care o punem la prajit, asa cat sa isi schimbe putin culoarea, pe ambele parti. Pe urma carnea o luam si pastram. In acelasi ulei punem la calit ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.
Amestecam bine si luam craticioara de pe foc, adaugam 1 lingurita de boia, amestecam in continuu si dam din nou la foc. Punem repede si pasta de tomate, amestecam bine dupa care adaugam si carnea. Imediat punem apa si vinul (eu am pus 3 pahare de apa si 2 de vin, atat cat sa treaca putin peste carne) adaugam piperul boabe, putina sare, lingurita de cimbru, vegeta si lasam sa fiarba sub capac, la foc potrivit cam 40minute. (pana cand e carnea fiarta).
Cand e carnea fiarta o scoatem din sos si o taiem felii mai groase, dupa care o asezam intr-o alta craticioara. Sosul se trece prin blender, iar dupa aceea printr-o sitita. (eu l-am pus intr-o sitita deasupra craticioarei cu carne, si cu lingura de lemn am tot invirtit pana cand in sitita a ramas o pasta).
Se mai da putin la foc, cam 5 minute si gata pentru servire.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii