Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa se raceasca.
Se curata usturoiul si se asaza in borcane cu condimentele repartizate pentru fiecare borcan.
Solutia fiarta si racita se toarna si ea pana ce acopera cateii de usturoi, se pun si se strang capacele, apoi se fierb la bain marie, 10 minute de la primul clocot. Se scot de la fiert, se asaza in ladita si se acopera cu o patura groasa pana ce se racesc in voie, apoi le depozitam in locuri uscate si racoroase. Acest marinat se foloseste la salate, sandvisuri, sosuri, garnituri.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii