Souffle de conopida

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 conopida
3 oua
200 ml lapte
1 l-ra faina
sare, piper
branza rasa(telemea, de burduf, cascaval)
smantana 2 lingurite
pesmet
unt pt uns forma

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Conopida se desface in buchetele, se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare.

Intr-o cratita se face sos bechamel astfel: se topeste 1 l-ta unt sau 1 l-ra ulei, se adauga faina, apoi lapte si se amesteca foarte bine pana se omogenizeaza si rezulta un sos grosut. Se ia de pe foc, se adauga 3 galbenuse, smantana, branza rasa, sare, piper si la sfarsit se incorporeaza usor albusele batute spuma tare.

Conopida se marunteste si se amesteca cu sosul, se toarna in vasul de yena uns cu unt si tapetat cu pesmet si se da la foc potrivit spre tare cam 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Souffle de conopida" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lizeta
•  08.12.2013 19:57:18

Foarte bun este.Eu nu am avut lapte ,asa ca am pus un iaurt slab.Multumesc !

georgianaaaa
•  29.01.2012 10:40:38

am incercato,e foarte buna!

dia
•  05.09.2008 15:51:20

tre sa fie atre bun ,o sa fac si eu pt fica-mea

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Souffle de conopida