Dovlecel Umplut

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Dovlecel Umplut

Ingrediente

  • dovlegel
  • ceapa
  • morcov
  • soia granule
  • ardei
  • sare
  • ulei
  • telemea sau cascaval
  • delikat
  • rosii
  • pesmet

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime, se scobesc de miez. Ceapa marunt tocata+morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete se pun la foc cu un pic de ulei, dupa 10 min se adauga soia granule si apa. Lasam sa fiarba cam 10 min, cu aceasta umplutura umplet dovlecelul.

Rosiile se dau pe razatoare si se pun la foc cu un pic de ulei, se lasa 10 min dupa care se adauga pesmet. Aceasta compozitie punem peste umplutura din dovlecel. Asezam dovleceii intr-o tava, punem apa+delikat in tava cam pana la jumatatea lor si ii bagam la cuptor. dupa 10 min punem ulei si oregano. Cand sunt aproape gata razuim telemeaua sau cascavalul peste ei si mai lasam pana se rumenesc.
Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc

Musacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...

Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecesc
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa

Aripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...

Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasa
Cele mai apreciate rețete
Pandispan cu mere si budinca
3
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Sirop de Pepene Galben, Conservat Pentru Iarna
4
Conserve, muraturi

Sirop de Pepene Galben, Conservat Pentru Iarna

Sirop de Pepene Galben, Conservat Pentru Iarna
Supa de Marar cu Galuste
5
Parteneri
Prajitura cu caise si iaurt
Culinar.RO

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie