Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime, se scobesc de miez. Ceapa marunt tocata+morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete se pun la foc cu un pic de ulei, dupa 10 min se adauga soia granule si apa. Lasam sa fiarba cam 10 min, cu aceasta umplutura umplet dovlecelul.
Rosiile se dau pe razatoare si se pun la foc cu un pic de ulei, se lasa 10 min dupa care se adauga pesmet. Aceasta compozitie punem peste umplutura din dovlecel. Asezam dovleceii intr-o tava, punem apa+delikat in tava cam pana la jumatatea lor si ii bagam la cuptor. dupa 10 min punem ulei si oregano. Cand sunt aproape gata razuim telemeaua sau cascavalul peste ei si mai lasam pana se rumenesc.
Pofta mare!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii