Dovlecel Umplut

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Dovlecel Umplut

Ingrediente

  • dovlegel
  • ceapa
  • morcov
  • soia granule
  • ardei
  • sare
  • ulei
  • telemea sau cascaval
  • delikat
  • rosii
  • pesmet

Mod de preparare

Dovleceii se curata de coaja si se taie in doua pe lungime, se scobesc de miez. Ceapa marunt tocata+morcovul dat pe razatoare si ardeiul taiat cubulete se pun la foc cu un pic de ulei, dupa 10 min se adauga soia granule si apa. Lasam sa fiarba cam 10 min, cu aceasta umplutura umplet dovlecelul.

Rosiile se dau pe razatoare si se pun la foc cu un pic de ulei, se lasa 10 min dupa care se adauga pesmet. Aceasta compozitie punem peste umplutura din dovlecel. Asezam dovleceii intr-o tava, punem apa+delikat in tava cam pana la jumatatea lor si ii bagam la cuptor. dupa 10 min punem ulei si oregano. Cand sunt aproape gata razuim telemeaua sau cascavalul peste ei si mai lasam pana se rumenesc.
Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
2
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
3
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
4
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.