Puneti intr-un vas termorezistent ciupercile, ceapa, usturoiul si ardeiul.
Condimentati cu sare, piper si boia, dupa gust. Amestecati.
Stropiti cu ulei, adaugati vinul si 1 cana supa de legume / apa.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 45 minute, la 190 grade sau pana ce legumele sunt facute.
Puneti si restul de supa / apa fierbinte, dati din nou la cuptor si lasati pana ce incepe sa fiarba.
Stingeti flacara, adaugati couscous-ul, amestecati si dati din nou la cuptor pana ce couscous-ul este facut si a absorbit aproape toata supa.
Potriviti gustul de sare si piper, aromati cu patrunjel / marar tocat, presarati cu untul taiat cubulete si omogenizati.
Lasati in cuptor pana ce este absorbit tot lichidul.
Serviti cald, simplu sau alaturand o salata de cruditati.
Couscous-ul este o alternativa geniala la orez, spaghete sau cartofi si este alegerea potrivita pentru un pranz usor, rapid sau o cina. Este usor de preparat si satios.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii