Chiftele de Paine Umplute cu Cascaval si Sunca

Postat pe: 15-01-2014
(0)

Ingrediente

400g paine veche de cateva zile
2 morcovi
2 catei de usturoi
1/2 ardei rosu
2 linguri parmezan
1 ou
1 lingura faina
sare
piper
boia dulce
sunculita taiata bucatele
cascaval taiat bucatele
lapte
frunze de patrunjel
ulei de masline

Mod de preparare

PREGĂTIRE

40min
Intr-un bol se pune painea taiata felii si lapte cat sa o acopere, iar dupa cateva minute, cand painea deja s-a inmuiat, se scoate din lapte, se strange bine in maine ca sa elimine laptele ramas si se sfaramiteaza.

Apoi, se pune painea sfaramitata in alt bol, iar peste ea se pun oul, lingura de faina, lingurile de parmezan, sare, piper, boia, cateii de usturoi, morcovii si jumatatea de ardei rasi, frunzele de patrunjel tocate si se amesteca toate ingredientele foarte bine.

Apoi se formeaza chiftele din compozitie, iar in mijlocul fiecarei chiftele se pun bucatele de cascaval si sunca.

Chiftelele formate se pun intr-o tava in care inainte s-a pun hartie de copt si putin ulei de masline, iar tava se da la cuptor, pana cand acestea s-au prajit (dureaza cca 25 minute la 180grade).

Prajite se scot pe un servet de bucatarie si se lasa la racit. Se servesc reci!


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Chiftele de Paine Umplute cu Cascaval si Sunca" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Chiftele de Paine Umplute cu Cascaval si Sunca