Vita Wellington

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 portii
  • Foietaj – aluat
  • 225g ciuperci tocate marunt
  • 50g pateu de ficat de gasca
  • 4 portii egale de muschi de vita file
  • cca 700g

Mod de preparare

Taiati foietajul in patru patrate egale. Puneti portii identice de ciuperci si pateu pe foietaj. Puneti un muschi file in centrul fiecarui foietaj. Trageti marginile foietajului in sus si peste carne si uniti-le, asigurandu-va ca nu au ramas deschizaturi.

Taiati patrate de 10 cm de folie si ungeti-le usor cu unt. Puneti foietajele Wellington pe folie, cu carnea in sus si asezati-le pe polita de jos.

Gatiti la 205 grade c timp de 20 min, intoarceti foietajele, scoateti folia si mai lasati la copt inca 10-12 min sau la o temperatura interna de 60 grade c, daca le doriti mai in sange.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Prajitura turnata cu branza de vaci
3
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza de vaci

Prajitura turnata cu branza de vaci
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
4
Carte de bucate

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa

Chec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...

Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasa
Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilie
5
Carte de bucate

Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilie

Prajitura Napoleon este un desert stratificat, format din foi fragede coapte si crema fina de vanilie. Foile sunt pregatite...

Prajitura Napoleon - cel mai delicios desert cu crema de vanilie
Parteneri
Desert Nutella French Rolls
Bucataras.RO

Desert Nutella French Rolls

Am vazut reteta de https://www.bucataras.ro/retete/soft-french-bread-rolls-84156.html a Rocsanei si le-am pus gand rau,...

Desert Nutella French Rolls
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri