Taiati foietajul in patru patrate egale. Puneti portii identice de ciuperci si pateu pe foietaj. Puneti un muschi file in centrul fiecarui foietaj. Trageti marginile foietajului in sus si peste carne si uniti-le, asigurandu-va ca nu au ramas deschizaturi.
Taiati patrate de 10 cm de folie si ungeti-le usor cu unt. Puneti foietajele Wellington pe folie, cu carnea in sus si asezati-le pe polita de jos.
Gatiti la 205 grade c timp de 20 min, intoarceti foietajele, scoateti folia si mai lasati la copt inca 10-12 min sau la o temperatura interna de 60 grade c, daca le doriti mai in sange.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)


Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...
Salata de fasole alba cu legume
Comentarii