Tigaie Picanta

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

100 g pulpa de porc (antricot, etc),
100 g piept de pui,
100 g carnaciori (eventual picanti),
100 g ciuperci proaspete,
50 ml ulei de floarea soarelui,
1 ardei foarte iute (rosu)
Boia, sare, piper dupa gust,
Usturoi (optional),
150 g malai

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete si se prajeste intr-o tigaie cu ulei. Cand se rumeneste, se adauga ciupercile taiate felii, carnaciorii.

Se adauga ardeiul tocat marunt si, dupa gust, usturoi. La sfarsit se pun sarea, piperul si boia pentru culoare.

Se serveste pe pat de mamaliga fierbinte cu salata asortata sau de muraturi.

Reteta a fost prezentata de catre Bistro-Libraria Arles
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tigaie Picanta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

madallina
•  29.08.2009 21:02:13

sotului i-ar face mare placere axeasta tigaie 'piscareata'

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tigaie Picanta