Tigaie Picanta

Complexitate
medie
Tigaie Picanta

Ingrediente

  • 100 g pulpa de porc (antricot, etc),
  • 100 g piept de pui,
  • 100 g carnaciori (eventual picanti),
  • 100 g ciuperci proaspete,
  • 50 ml ulei de floarea soarelui,
  • 1 ardei foarte iute (rosu)
  • Boia, sare, piper dupa gust,
  • Usturoi (optional),
  • 150 g malai

Mod de preparare

Se taie carnea cubulete si se prajeste intr-o tigaie cu ulei. Cand se rumeneste, se adauga ciupercile taiate felii, carnaciorii.

Se adauga ardeiul tocat marunt si, dupa gust, usturoi. La sfarsit se pun sarea, piperul si boia pentru culoare.

Se serveste pe pat de mamaliga fierbinte cu salata asortata sau de muraturi.

Reteta a fost prezentata de catre Bistro-Libraria Arles

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate