Preparare snitele:
Portionam pieptul de curcan si feliile obtinute le batem cu batatorul de snitele intre pungi in asa fel incat sa nu fie prea subtiri. Ungem feliile de piept cu mustar pe ambele parti , acoperim totul cu o punga si le punem la rece pana a doua zi .
In urmatoarea zi , le condimentam cu sare si piper alb , le dam prin faina si ou si le prajim in ulei incins. Se mai pot da si prin pesmet daca cineva le prefera cu pesmet .
Garnitura de cartofi:
Se curata cartofii ,se spala, se taie felii si se pun la fiert in apa cu sare . Dupa ce au fiert se zdrobesc se amesteca cu 1 ls rama si cu putin lapte cald pana ajunge la consistenta unui pireu .
Se taie o ceapa marunt , se zdrobesc 3 catei de usturoi . Se infierbanta 1 lingura de rama si se calesc pe ea ceapa si usturoiul. Se adauga la pireu si se amesteca bine . Se obtine un pireu delicios , mai aparte.
Aceasta reteta de cartofi s-a prezentat la o emisiune TV . Initial mi s-a parut ciudata combinatia de cartofi pireu cu ceapa si usturoi , dar este bestiala.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii