Rulouri de Carne cu Umplutura de Brinza A la Pizzaiola

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de Carne cu Umplutura de Brinza A la Pizzaiola

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • 2 cotlete de porc dezosate
  • cca 20 gr brinza Brie (sau Gorgonzola)
  • cca 20 gr (cascaval) Provola picant
  • 6 linguri de cuburi/ pulpa de rosii
  • 1 lingura cu ulei
  • 4-5 rosii uscate in ulei
  • 2-3 catei de usturoi intregi sau tocati
  • origan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bate carnea cit mai subtire.

Pe fiecare felie de carne se aseaza cite o jumatate din cantitatea de brinza din fiecare fel (brinza taiata bastonase se aseaza pe lungimea feliei de carne).

Se ruleaza capetele feliei de carne ca la sarmale (ca brinza topita in timpul coacerii sa nu curga in sos) si se prinde carnea cu scobitori (de lemn sau cele de metal speciale pentru rulouri).

Asezam carnea in tigaia cu uleiul (1 lingura maxim) si coacem la foc mare 1 minut pe o parte si 1 minut pe cealalta parte, cit sa se rumeneasca bine.

Adaugam cuburile de rosii, rosiile uscate tocate, cateii de usturoi (eu i-am pus intregi), sare, piper si origan. Micsoram flacara aragazului si acoperim tigaia cu capac. Lasam sa se coaca la foc mic 10 minute.

Carnea se coace repede caci este taiata felie si batuta foarte subtire doar sosul de rosii trebuie sa se ingroase, sa piarda din apa (atentie sa nu se arda dar nu adaugati apa sau alt lichid).

Serviti calda cu tot cu scobitori sau daca puteti scoatei voi scobitorile. Daca sunt de lemn ies mai greu deci riscati sa rupeti / spargeti ruloul si sa curga brinza topita deci atentie.

* Cantitatea de brinza este in functie de bucata de carne (mai mare sau mai mica), insa trebuie sa puneti cite un bastonas din fiecare fel de brinza pe fiecare bucata de carne in asa fel incit ruloul sa rezulte plin cind carnea este cruda si brinza inca netopita.
Timp de pregatire: 3 minute
Timp de coacere: maxim 12 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Gulas Fara Carne

Gulas Fara Carne

Gulas Fara Carne
Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)

Ciorba de pui (cu taietei de casa)
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Sau Rulada cu Mere
2
Dulciuri

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Negresa cu nuci si portocala
3
Dulciuri

Negresa cu nuci si portocala

Negresa cu nuci si portocala
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
4
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Gogosi umplute
5
Carte de bucate

Gogosi umplute

Descopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...

Gogosi umplute
Parteneri
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Culinar.RO

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui

Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!

Cornulete fragede cu gem de mere cu gutui
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Gustos.RO

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa

Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...

Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia