Rulouri de Carne cu Umplutura de Brinza A la Pizzaiola

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Rulouri de Carne cu Umplutura de Brinza A la Pizzaiola

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane:
  • 2 cotlete de porc dezosate
  • cca 20 gr brinza Brie (sau Gorgonzola)
  • cca 20 gr (cascaval) Provola picant
  • 6 linguri de cuburi/ pulpa de rosii
  • 1 lingura cu ulei
  • 4-5 rosii uscate in ulei
  • 2-3 catei de usturoi intregi sau tocati
  • origan
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se bate carnea cit mai subtire.

Pe fiecare felie de carne se aseaza cite o jumatate din cantitatea de brinza din fiecare fel (brinza taiata bastonase se aseaza pe lungimea feliei de carne).

Se ruleaza capetele feliei de carne ca la sarmale (ca brinza topita in timpul coacerii sa nu curga in sos) si se prinde carnea cu scobitori (de lemn sau cele de metal speciale pentru rulouri).

Asezam carnea in tigaia cu uleiul (1 lingura maxim) si coacem la foc mare 1 minut pe o parte si 1 minut pe cealalta parte, cit sa se rumeneasca bine.

Adaugam cuburile de rosii, rosiile uscate tocate, cateii de usturoi (eu i-am pus intregi), sare, piper si origan. Micsoram flacara aragazului si acoperim tigaia cu capac. Lasam sa se coaca la foc mic 10 minute.

Carnea se coace repede caci este taiata felie si batuta foarte subtire doar sosul de rosii trebuie sa se ingroase, sa piarda din apa (atentie sa nu se arda dar nu adaugati apa sau alt lichid).

Serviti calda cu tot cu scobitori sau daca puteti scoatei voi scobitorile. Daca sunt de lemn ies mai greu deci riscati sa rupeti / spargeti ruloul si sa curga brinza topita deci atentie.

* Cantitatea de brinza este in functie de bucata de carne (mai mare sau mai mica), insa trebuie sa puneti cite un bastonas din fiecare fel de brinza pe fiecare bucata de carne in asa fel incit ruloul sa rezulte plin cind carnea este cruda si brinza inca netopita.
Timp de pregatire: 3 minute
Timp de coacere: maxim 12 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Tartiflette- specialitate Savoyarda
2
Mancaruri cu carne

Tartiflette- specialitate Savoyarda

Tartiflette- specialitate Savoyarda
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
3
Dulciuri

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute

Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...

Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minute
Clatite cu dovlecel si branza
4
Aperitive

Clatite cu dovlecel si branza

Clatite cu dovlecel si branza
Prajitura Tosca - un desert imbietor
5
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Parteneri
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.