Pieptul de pui se taie feliute subtiri si se bate ca pentru snitele. Se ia cate o bucatica de piept de pui, se condimenteaza dupa gust, se pune o feliuta de sunca presata si o felie de branza topita.
Cele trei componente se ruleaza intr-o bucata de folie de aluminiu, precum salamul de biscuiti, strangand bine capetele.
Dupa ce le-am facut pe toate, acestea se prajesc intr-o cratita cu mult ulei, la foc potrivit.
La inceput acestea o sa fie pe fundul cratitei, iar cu timpul o sa pluteasca pe deasupra uleiului. Cand incep sa pluteasca se mai lasa putin si se scot pe un platou.
Se mai lasa cateva minute si se desface folia de aluminiu.
Se aseaza pe farfurie alaturi de garnitura dorita. Eu am pus langa sos de castraveti murati.
Se servesc calde.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn preparat extraordinar de gustos!
Somon cu sos aioli in pergamentMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii