Rulouri de Carne cu Branza Topita si Sunca Presata

Postat pe: 25-10-2011
(0)

Ingrediente

Cantitatile de ingrediente se pun in functie de numarul de rulouri dorit
piept de pui
branza topita felii
sunca presata
delikat
sare
boia
piper
toate se pun dupa gust
ulei pentru prajit
se pune mai mult in asa fel incat rulourile sa fie depasite de ulei
folie de aluminiu

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie feliute subtiri si se bate ca pentru snitele. Se ia cate o bucatica de piept de pui, se condimenteaza dupa gust, se pune o feliuta de sunca presata si o felie de branza topita.
Cele trei componente se ruleaza intr-o bucata de folie de aluminiu, precum salamul de biscuiti, strangand bine capetele.

Dupa ce le-am facut pe toate, acestea se prajesc intr-o cratita cu mult ulei, la foc potrivit.
La inceput acestea o sa fie pe fundul cratitei, iar cu timpul o sa pluteasca pe deasupra uleiului. Cand incep sa pluteasca se mai lasa putin si se scot pe un platou.
Se mai lasa cateva minute si se desface folia de aluminiu.
Se aseaza pe farfurie alaturi de garnitura dorita. Eu am pus langa sos de castraveti murati.
Se servesc calde.

Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulouri de Carne cu Branza Topita si Sunca Presata" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
pui

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulouri de Carne cu Branza Topita si Sunca Presata