Pieptul de pui se taie feliute subtiri si se bate ca pentru snitele. Se ia cate o bucatica de piept de pui, se condimenteaza dupa gust, se pune o feliuta de sunca presata si o felie de branza topita.
Cele trei componente se ruleaza intr-o bucata de folie de aluminiu, precum salamul de biscuiti, strangand bine capetele.
Dupa ce le-am facut pe toate, acestea se prajesc intr-o cratita cu mult ulei, la foc potrivit.
La inceput acestea o sa fie pe fundul cratitei, iar cu timpul o sa pluteasca pe deasupra uleiului. Cand incep sa pluteasca se mai lasa putin si se scot pe un platou.
Se mai lasa cateva minute si se desface folia de aluminiu.
Se aseaza pe farfurie alaturi de garnitura dorita. Eu am pus langa sos de castraveti murati.
Se servesc calde.
Pofta buna!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii