Rulada Tiganeasca

Complexitate
redusa
Rulada Tiganeasca

Ingrediente

  • pulpa de sus curcan (sau pulpa de porc, cotlet, ceafa porc)
  • 6 catei usturoi (daca bucata de carne e mai mare folositi mai mult usturoi)
  • 1/2 lingurita piper macinat
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita sare (daca folositi o bucata mai mare de carne puneti 1 lingurita sare)
  • ulei
  • 100 ml untura topita
  • 250 ml apa

Mod de preparare

Pulpa de curcan am dezosat-o apoi am batut carnea cu ciocanul de carne sa o subtiez un pic. Usturoiul il pisam, adaugam la el boiaua, piperul si sarea si adaugand ulei il frecam pana obtinem o pasta mai grosuta.

Aceasta pasta o intindem peste carne si apoi rulam carnea strans. Legam ruloul astfel obtinut cu o sfoara, il asezam intr-o tava turnam peste cei 100 ml untura topita si infierbantata si 250 ml apa.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc potrivit timp de 1 ora, dupa care luam folia de pe tava si lasam mai departe in cuptor pana carnea se rumeneste frumos stropin friptura din cand in cand cu zeama existenta in tava.

Se serveste cu garnitura de cartofi. Eu am preferat alaturi sa pun ceapa prajita.

Pofta Buna ! ! !


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)

Placinta cu prune (Mosocoarna)
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...

Guacamole: un sos mexican autentic si delicios
Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez

Supa de Rosii cu Orez
Cele mai apreciate rețete
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
1
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Prajitura Rustica
2
Dulciuri

Prajitura Rustica

Prajitura Rustica
Cum se face sucul de roșii
3
Conserve, muraturi

Cum se face sucul de roșii

Cum se face sucul de roșii
Prajitura Tosca - un desert imbietor
4
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Ardei Iuti Feliati in Otet
5
Conserve, muraturi

Ardei Iuti Feliati in Otet

Ardei Iuti Feliati in Otet
Parteneri
Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Bucataras.RO

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia

Am incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...

Zacusca cu vinete, gogosari si kapia
Galuste cu prune
Culinar.RO

Galuste cu prune

Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .

Galuste cu prune
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Gustos.RO

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia