Pulpa de curcan am dezosat-o apoi am batut carnea cu ciocanul de carne sa o subtiez un pic. Usturoiul il pisam, adaugam la el boiaua, piperul si sarea si adaugand ulei il frecam pana obtinem o pasta mai grosuta.
Aceasta pasta o intindem peste carne si apoi rulam carnea strans. Legam ruloul astfel obtinut cu o sfoara, il asezam intr-o tava turnam peste cei 100 ml untura topita si infierbantata si 250 ml apa.
Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc potrivit timp de 1 ora, dupa care luam folia de pe tava si lasam mai departe in cuptor pana carnea se rumeneste frumos stropin friptura din cand in cand cu zeama existenta in tava.
Se serveste cu garnitura de cartofi. Eu am preferat alaturi sa pun ceapa prajita.
Pofta Buna ! ! !
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii