Rulada Din Piept de Pui (Umpluta)

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

3-4 piepti de pui
mustar
castraveti murati
cascaval (optional, eu pun ptr ca ii da un gust mai bun sosului din tava)
carnaciori mici sau sferturi de carnati mai mari
sare, piper dupa gust
scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega, dar e mai mult de lucru)
untura de pus in tava (ulei)
usturoi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se taie pieptul de pui pe jumatate, dar nu de tot (asta numai in cazul in care este prea gros), se bate cu batatorul de carne pana ii dam grosimea care o dorim, decupam frumos pe la margini ca sa aibe o forma frumoasa si ungem cu mustar. Stropim cu sare si piper punem la o margine cate un sfert de castravete murat (sau varza acra fideluta), cascavalul taiat (daca folositi), carnaciorii si apoi rulati.

Impungeti scobitori ca se tineti unite marginile ruladei si se aseaza in tava cu untura gata pregatita. Se pun la cuptor acoperite, se coc circe 45 de minute sau mai putin (eu le-am tinut jumate de ora).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada Din Piept de Pui (Umpluta)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

odr
•  22.11.2012 21:14:06

f aspectuos ,o sa-l incerc si eu

lucia_bp
•  14.03.2009 15:04:23

Foarte buna aceasta rulada !Nota 10 cu felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada Din Piept de Pui (Umpluta)