Rulada Din Piept de Pui

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 piept mare de pui
200 g sunca de tip kaizer
1 carnacior afumat
100 g branza mai grasa
2 oua
1 rosie
2 cepe
2-3 catei de usturoi
200 ml vin
putin ulei
sare
piper
putin cimbru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Batem pieptul de pui pe un fund de lemn, sub o folie ca sa nu se zdrobeasca. Condimentam si deasupra punem feliile de sunca, branza rasa apoi o omleta facuta din cele 2 oua, carnaciorul si rulam cu grija. Legam cu ata de bucatarie (eu nu am avut am legat cu altceva :)) si apoi prajim rulada pe o parte si pe alta, cateva minute in putin ulei.

Transferam rulada intr-un vas de yena, adaugam ceapa taiata bucati mai mari, cateii de usturoi, rosia taiata felii, cimbrul, vinul si 1/2 pahar de apa ( ideal ar fi supa de pui).

Acoperim cu o folie de aluminiu si coacem 30 de minute la foc potrivit. Luam folia si mai lasam 10 minute, intorcand rulada pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Scoatem rulada pe un platou, legumele se paseaza fin si se amesteca obtinand astfel un sos. Daca doriti le puteti lasa asa.

Servim cu garnitura de legume, orez, cartofi etc.
Reteta este preluata de pe un blog spaniol cu mici modificari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada Din Piept de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

chira
•  20.05.2010 16:55:39

Foarte buna reteta.Felicitari!!!

alinx
•  06.09.2009 18:08:22

arata bineeee!

lucia_bp
•  18.08.2009 07:07:55

Ce bine arata rulada !
minunata reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada Din Piept de Pui