Batem pieptul de pui pe un fund de lemn, sub o folie ca sa nu se zdrobeasca. Condimentam si deasupra punem feliile de sunca, branza rasa apoi o omleta facuta din cele 2 oua, carnaciorul si rulam cu grija. Legam cu ata de bucatarie (eu nu am avut am legat cu altceva :)) si apoi prajim rulada pe o parte si pe alta, cateva minute in putin ulei.
Transferam rulada intr-un vas de yena, adaugam ceapa taiata bucati mai mari, cateii de usturoi, rosia taiata felii, cimbrul, vinul si 1/2 pahar de apa ( ideal ar fi supa de pui).
Acoperim cu o folie de aluminiu si coacem 30 de minute la foc potrivit. Luam folia si mai lasam 10 minute, intorcand rulada pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Scoatem rulada pe un platou, legumele se paseaza fin si se amesteca obtinand astfel un sos. Daca doriti le puteti lasa asa.
Servim cu garnitura de legume, orez, cartofi etc.
Reteta este preluata de pe un blog spaniol cu mici modificari.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii