Muschiuletul se curata bine de grasime, dupa care se taie in asa fel in cat sa obtinem o felie de snitel mai mare. Aceasta se bate cu ciocanul de snitel, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si rozmarin. Peste condimente se aseaza carnatii si se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se ruleaza felia de carne astfel incat carnatii sa se imbrace in totalitate, dupa care se leaga cu grija cu o ata si se condimenteaza cu condimentul pentru carnea de porc.
Rulada obtinuta se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins si se stropeste cu sosul de soia. Dupa ce se rumeneste putin, se pune apa si foile de dafin si se lasa sa se prajeasca la foc mic.
Cand este gata se lasa putin sa se raceasca si se scot atele. Se serveste taiata rondele cu garnitura dorita. Eu am servit langa un delicios piure de vinete:
http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/piure_de_vinete-13297/? highlight=piure
Pofta buna!!!
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii