Rulada de Muschiulet de Porc cu Carnati Weisswurst

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada de Muschiulet de Porc cu Carnati Weisswurst

Ingrediente

  • 1 muschiulet porc
  • 2 carnati weisswurst
  • 4 foi de dafin
  • o lingura sos de soia
  • comdiment pentru carnea de porc (se pune dupa gust) o jumatate lingurita rozmarin uscat
  • vegeta
  • sare
  • piper se pun dupa gust
  • 50 ml ulei
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Muschiuletul se curata bine de grasime, dupa care se taie in asa fel in cat sa obtinem o felie de snitel mai mare. Aceasta se bate cu ciocanul de snitel, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si rozmarin. Peste condimente se aseaza carnatii si se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se ruleaza felia de carne astfel incat carnatii sa se imbrace in totalitate, dupa care se leaga cu grija cu o ata si se condimenteaza cu condimentul pentru carnea de porc.
Rulada obtinuta se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins si se stropeste cu sosul de soia. Dupa ce se rumeneste putin, se pune apa si foile de dafin si se lasa sa se prajeasca la foc mic.
Cand este gata se lasa putin sa se raceasca si se scot atele. Se serveste taiata rondele cu garnitura dorita. Eu am servit langa un delicios piure de vinete:
http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/piure_de_vinete-13297/? highlight=piure
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de gutui

Gem de gutui

Gem de gutui
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate
Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris

Supa cu carne de rata si galuste de gris
Cele mai apreciate rețete
Cozonac cu carne in foi de varza murata
2
Mancaruri cu carne

Cozonac cu carne in foi de varza murata

Cozonac cu carne in foi de varza murata
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara

Prajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...

Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoara
Peltea de gutui cu petale de trandafiri
4
Dulciuri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri

Peltea de gutui cu petale de trandafiri
Salam de biscuiti
5
Dulciuri

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti
Parteneri
Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Culinar.RO

Tort cu crema de branza si dovleac placintar

Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...

Tort cu crema de branza si dovleac placintar
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Gustos.RO

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia