Rulada de Muschiulet de Porc cu Carnati Weisswurst

Postat pe: 02-06-2015
(0)

Ingrediente

1 muschiulet porc
2 carnati weisswurst
4 foi de dafin
o lingura sos de soia
comdiment pentru carnea de porc (se pune dupa gust) o jumatate lingurita rozmarin uscat
vegeta
sare
piper se pun dupa gust
50 ml ulei
200 ml apa

Mod de preparare

PREGĂTIRE

30min
Muschiuletul se curata bine de grasime, dupa care se taie in asa fel in cat sa obtinem o felie de snitel mai mare. Aceasta se bate cu ciocanul de snitel, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, vegeta si rozmarin. Peste condimente se aseaza carnatii si se inteapa din loc in loc cu furculita.
Se ruleaza felia de carne astfel incat carnatii sa se imbrace in totalitate, dupa care se leaga cu grija cu o ata si se condimenteaza cu condimentul pentru carnea de porc.
Rulada obtinuta se aseaza intr-o tigaie cu ulei incins si se stropeste cu sosul de soia. Dupa ce se rumeneste putin, se pune apa si foile de dafin si se lasa sa se prajeasca la foc mic.
Cand este gata se lasa putin sa se raceasca si se scot atele. Se serveste taiata rondele cu garnitura dorita. Eu am servit langa un delicios piure de vinete:
http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/piure_de_vinete-13297/? highlight=piure
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rulada de Muschiulet de Porc cu Carnati Weisswurst" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rulada de Muschiulet de Porc cu Carnati Weisswurst