Se taie carnea de porc felii subtiri, ca pentru snitele, se bate cu ciocanul de carne si se presara cu sare, delikat si piper dupa gust.
Carnea tocate se amesteca cu doua cepe tocate marunt, ouale si condimentele.
Se ia o bucata de carne subtire se intinde peste ea o suprafata cu carne tocata, dupa care o alta felie de carne, iar carne tocata, si tot asa se repeta pana ce ambele cantitati de carne se termina. o sa obtinem un "turnulet" inalt.
Dupa ce am terminat carnea, pe marginea unei tavi se pune carnatul taiat in bucati potrivite, iar in mijloc se taie o ceapa in bucati mai mari. Peste ceapa se pune "turnuletul" de carne pe orizontala. Carnea se finiseaza bine cu mana, pana ce devine o suprafata uniforma de carne tocata.
Se pune uleiul, dupa care apa pana la jumatatea "turnuletului". Se da la cuptor la foc mic, iar dupa 30 de minute la foc potrivit. Daca mai este nevoie de apa se mai pune din cand in cand.
Rulada se lasa la cuptor pana se patrunde bine, dupa care se taie pe diagonala in felii subtiri.
Se serveste langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii