Se taie carnea de porc felii subtiri, ca pentru snitele, se bate cu ciocanul de carne si se presara cu sare, delikat si piper dupa gust.
Carnea tocate se amesteca cu doua cepe tocate marunt, ouale si condimentele.
Se ia o bucata de carne subtire se intinde peste ea o suprafata cu carne tocata, dupa care o alta felie de carne, iar carne tocata, si tot asa se repeta pana ce ambele cantitati de carne se termina. o sa obtinem un "turnulet" inalt.
Dupa ce am terminat carnea, pe marginea unei tavi se pune carnatul taiat in bucati potrivite, iar in mijloc se taie o ceapa in bucati mai mari. Peste ceapa se pune "turnuletul" de carne pe orizontala. Carnea se finiseaza bine cu mana, pana ce devine o suprafata uniforma de carne tocata.
Se pune uleiul, dupa care apa pana la jumatatea "turnuletului". Se da la cuptor la foc mic, iar dupa 30 de minute la foc potrivit. Daca mai este nevoie de apa se mai pune din cand in cand.
Rulada se lasa la cuptor pana se patrunde bine, dupa care se taie pe diagonala in felii subtiri.
Se serveste langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaE destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii