Portionam rata si o impanam cu slanina afumata taiata fasii . O codimentam cu sare si piper.
Pe 100 ml ulei prajim bucatile de rata impanate pe toate partile ,apoi adaugam vinul, supa de carne cateva bucatele de slanina ce ne ramane de impanat. Lasam sa fiarba asa carnea acoperita cu capac. Data viitoare am sa o pun in kukta . Daca carnea nu s-a inmuiat dupa ce scade zeama ,mai adaugam apa. Cand carnea s-a inmuiat o scoatem pe o farfurie si ne apucam sa pregatim patul de varza murata.
Pe 50 ml ulei calim ceapa rosie taiata marunt , se presara peste lingurita de boia si se aduga varza spalata in apa rece si bine stoarsa punand si un pic de apa peste(adica cca 50 ml) . Se caleste varza pana se inmoaie.
Intr-un vas uns cu putin rama se aseaza varza calita , peste asezam bucatile de rata si turnam peste smantana. Vasul se da la cuptor , si se lasa acolo pana varza absoarbe smantana si bucatile de carne sunt rumenite. Se serveste fierbinte cu un surplus de smantana ce se pune deasupra la varza.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii