Cureti carnea, o intepi cu furculita din loc in loc si pui cate un cubulet de margarina. Asezi carnea pe un gratar, deasupra unei tavi in care sa se scurga grasimea topita in timpul coptului. O pui in cuptorul incins si o lasi 60 de minute.
Intre timp, intorci carnea si scurgi grasimea din tava, pe care o amesteci cu miere. Cu acest amestec ungi carnea de mai multe ori in timpul coacerii, pana in momentul in care este rumenita.
Poti servi cu garnitura de cartofi piure si salata de vara.
Azi pregatim un tort delicios cu blat pufos de nuca, umplut cu crema de vanilie aromata si cu o glazura fina de ciocolata,...
Desert tort cu nuca si crema de vanilieDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii