Am fiert ratzustele in kukta, vreo 30 min, am pastrat o parte de supa, am pus bucatile de carne in tava, am asezonat cu diverse mirodenii, am taiat portocalele felioare, am dat la cuptor cat a scris cuptorul, 170 grade la o ora jumatate.
Intre timp am preparat varza caramelizata, de 2 feluri, una simpla si una cu eros pista, pikanta asa cum mie imi place.
Am scos sucul de la portocale si la sfarsitul prepararii l-am amestecat cu vinul rose si o linguritza plina de eros pista, le-am varsat peste ratzuste si am mai lasat la cuptor pana timpul a expirat.
Simplu si foarte bun
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii