Am fiert ratzustele in kukta, vreo 30 min, am pastrat o parte de supa, am pus bucatile de carne in tava, am asezonat cu diverse mirodenii, am taiat portocalele felioare, am dat la cuptor cat a scris cuptorul, 170 grade la o ora jumatate.
Intre timp am preparat varza caramelizata, de 2 feluri, una simpla si una cu eros pista, pikanta asa cum mie imi place.
Am scos sucul de la portocale si la sfarsitul prepararii l-am amestecat cu vinul rose si o linguritza plina de eros pista, le-am varsat peste ratzuste si am mai lasat la cuptor pana timpul a expirat.
Simplu si foarte bun
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii