Pulpe la vas Roman

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

400 g pulpe
100 g ceapa
300 cartofi
2 catei usturoi
2 lingurite de sare
(condimente dupa gust - pentru carne de pui)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Pulpele se presata cu sare cu o ora inainte de a de a le aseza in oala de lut umezita anterior, la care se adauga cartofii taiati in cubulete si ceapa. Se unge centinutul cu usturoiul zdrobit.
Se lasa in cuptor circa 40-50 minute. In ultimile minute ale procesului ridicati capacul de lut si lasati vasul descoperit pentru ca pulpele sa se rumeneasca.

A nu se folosi ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe la vas Roman" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

elysium
•  27.11.2015 16:20:03

Cum poti sa faci bani! Sursa banilor e chiar langa tine: un curs GRATUIT, online, pas cu pas, cu cele mai simple si mai clare explicatii! Inveti imediat cum poti sa faci bani! Trebuie doar sa urmezi acest curs de exceptie si inveti garantat, GRATUIT, cum poti sa faci bani! Cand vrei cu seriozitate si tu acest curs online, cere informatii la adresa de email:laura.paraschiv@gmail.com

chiuchita
•  27.09.2008 09:19:23

am facut aceasta reteta si este superba dupa gustul meu
FELICITARI

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe la vas Roman