Se taie marunt ceapa verde, patrunjelul, 4 catei de usturoi, ficatelul, le amestecam cu 2 linguri ulei, (delikat), sare si piper dupa gust. Spalam pulpele, le desprindem cu grija pielea, dar nu de tot si introducem cu grija amestecul de verdeturi si ficatel apoi intindem pielea la loc si o prindem cu scobitori.
Le asezam intr-o tava de friptura, apoi curatam ceapa rosie, morcovii si usturoiul ramas. Ceapa si morcovii ii taiem rondele mai groase, usturoiul mai marunt le asezam pe langa pulpe. Turnam uleiul, 2 pahare apa si o dam la cuptor 30 min. Dupa ce a scazut adaugam vinul alb si o mai dam la cuptor ptr. 15-20 min. La final presaram busuioc.
Se poate servi ca garnitura de orez cu smantana la cuptor, dar asta e o alta reteta, pe care o scriu imediat.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii