Pulpe de Pui Impanate

Postat pe: 18-12-2009
(0)

Ingrediente

4-6 pulpe pui intregi
2 -3 fire ceapa verde
1 leg patrunjel
6 catei usturoi
4 linguri ulei
3 cepe rosii
4 morcovi
100 ml vin alb
busuioc
delikat sau sare
piper
ficatel de pui

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se taie marunt ceapa verde, patrunjelul, 4 catei de usturoi, ficatelul, le amestecam cu 2 linguri ulei, (delikat), sare si piper dupa gust. Spalam pulpele, le desprindem cu grija pielea, dar nu de tot si introducem cu grija amestecul de verdeturi si ficatel apoi intindem pielea la loc si o prindem cu scobitori.

Le asezam intr-o tava de friptura, apoi curatam ceapa rosie, morcovii si usturoiul ramas. Ceapa si morcovii ii taiem rondele mai groase, usturoiul mai marunt le asezam pe langa pulpe. Turnam uleiul, 2 pahare apa si o dam la cuptor 30 min. Dupa ce a scazut adaugam vinul alb si o mai dam la cuptor ptr. 15-20 min. La final presaram busuioc.
Se poate servi ca garnitura de orez cu smantana la cuptor, dar asta e o alta reteta, pe care o scriu imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pulpe de Pui Impanate" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pulpe de Pui Impanate