Se spala pulpele, se taie si se cresteaza cu cutitul. Dupa care se condimenteaza si se aseaza individual intr-o bucata de folie, peste fiecare bucata se pune o lingurita de otet si una de ulei, usturoiul taiat feliute si ceapa solzisori.
La sfarsit se strange ca un saculet folia de aluminiu(fara sa se vada carnea) si se aseaza intr-o tava cu fata in sus. Se coace la foc potrivit. Spre sfarsit se poate deschide putin folia daca doriti sa fie mai rumena.
Se serveste cu orice garnitura dupa preferinta.
Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii