Se spala pulpele, se taie si se cresteaza cu cutitul. Dupa care se condimenteaza si se aseaza individual intr-o bucata de folie, peste fiecare bucata se pune o lingurita de otet si una de ulei, usturoiul taiat feliute si ceapa solzisori.
La sfarsit se strange ca un saculet folia de aluminiu(fara sa se vada carnea) si se aseaza intr-o tava cu fata in sus. Se coace la foc potrivit. Spre sfarsit se poate deschide putin folia daca doriti sa fie mai rumena.
Se serveste cu orice garnitura dupa preferinta.
Pofta buna!
Azi am facut slalom printre brazdele mustind a apa si ploaia care ma ameninta ca ma scoate din gradina. Am apucat sa pun...
Tocana de primavara ploioasaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii