pulpe de pui cu sos caramel

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

500 g pulpe pui
100 g zahar
2 linguri pasta de tomate
1/2 lingurita amidon alimentar
3 linguri zeama de lamaie
o legatura ceapa verde
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Pulpele de pui se curata,se spala,se lasa sa se zvante,apoi se taie in doua si se rumenesc in ulei incins.Separat,se caramelizeaza zaharul si se adauga pasta de tomate dizolvata in 4 linguri de apa calda si zeama de lamaie.Se amesteca bine,iar daca mai este nevoie,se mai pune putina apa calda.
Cand sosul incepe sa fiarba,se pune amidonul dizolvat intr-o lingura de apa calda si se amesteca enegic.
Sosul obtinut se toarna imediat peste pulpe,iar deasupra se presara ceapa verde tocata,lasandu-se pe foc timp de 15 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara pulpe de pui cu sos caramel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei pulpe de pui cu sos caramel