pulpe de pui cu sos caramel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pulpe pui
  • 100 g zahar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1/2 lingurita amidon alimentar
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • o legatura ceapa verde
  • ulei

Mod de preparare

Pulpele de pui se curata,se spala,se lasa sa se zvante,apoi se taie in doua si se rumenesc in ulei incins.Separat,se caramelizeaza zaharul si se adauga pasta de tomate dizolvata in 4 linguri de apa calda si zeama de lamaie.Se amesteca bine,iar daca mai este nevoie,se mai pune putina apa calda.
Cand sosul incepe sa fiarba,se pune amidonul dizolvat intr-o lingura de apa calda si se amesteca enegic.
Sosul obtinut se toarna imediat peste pulpe,iar deasupra se presara ceapa verde tocata,lasandu-se pe foc timp de 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate