Se incalzesc untul si uleiul intr-o tigaie,apoi se aseaza pulpele de pui care se prajesc pe ambele parti pana cand se rumenesc frumos.
Se scoate carnea si se aseaza pe un platou.
In uleiul de la carne se pune ceapa tocata,ardeii taiati in felii subtiri,usturoiul pisat si ciupercile feliate.Se adauga putina apa si se lasa totul la fiert la foc mic,pana cand se inmoaie legumele si scade apa.
Se toarna apoi vinul si se pun rosiile decojite si pulpele de pui.Se lasa la foc mic timp de 50 minute.
Intre timp,se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa si se adauga cu grija peste sos,amestecand incontinuu timp de 5 minute.Se sareaza dupa gust.Pulpele de pui se servesc cu sos,cu smantana deasupra si cu masline verzi in farfurie.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii