Se incalzesc untul si uleiul intr-o tigaie,apoi se aseaza pulpele de pui care se prajesc pe ambele parti pana cand se rumenesc frumos.
Se scoate carnea si se aseaza pe un platou.
In uleiul de la carne se pune ceapa tocata,ardeii taiati in felii subtiri,usturoiul pisat si ciupercile feliate.Se adauga putina apa si se lasa totul la fiert la foc mic,pana cand se inmoaie legumele si scade apa.
Se toarna apoi vinul si se pun rosiile decojite si pulpele de pui.Se lasa la foc mic timp de 50 minute.
Intre timp,se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa si se adauga cu grija peste sos,amestecand incontinuu timp de 5 minute.Se sareaza dupa gust.Pulpele de pui se servesc cu sos,cu smantana deasupra si cu masline verzi in farfurie.
Humus reteta Humusul este ideal in perioada de post si daca ii pui si niste ardei copti in compozitie o sa ii dai o aroma...
Humus reteta cu ardei coptiReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii