pulpe de pui cu masline verzi

Postat pe: 29-01-2009
(0)

Ingrediente

4 pulpe de pui
30 g unt
o ceapa
250 g masline verzi (fara samburi)
usturoi pisat (dupa gust)
o lingura de ulei de masline
2 ardei
2 rosii
2 linguri de amidon alimentar
180 g ciuperci
150 ml vin alb sec
15 ml smantana lichida
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se incalzesc untul si uleiul intr-o tigaie,apoi se aseaza pulpele de pui care se prajesc pe ambele parti pana cand se rumenesc frumos.
Se scoate carnea si se aseaza pe un platou.
In uleiul de la carne se pune ceapa tocata,ardeii taiati in felii subtiri,usturoiul pisat si ciupercile feliate.Se adauga putina apa si se lasa totul la fiert la foc mic,pana cand se inmoaie legumele si scade apa.
Se toarna apoi vinul si se pun rosiile decojite si pulpele de pui.Se lasa la foc mic timp de 50 minute.
Intre timp,se amesteca amidonul cu 2 linguri de apa si se adauga cu grija peste sos,amestecand incontinuu timp de 5 minute.Se sareaza dupa gust.Pulpele de pui se servesc cu sos,cu smantana deasupra si cu masline verzi in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara pulpe de pui cu masline verzi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei pulpe de pui cu masline verzi