Condimentam pulpele cu sare. Ceapa o curatam, spalam si o taiem rondele cat mai subtiri. Ardeiul gras, rosia le taiem rondele la fel si ardeiul iute. Ciupercile le curatam si le taiem felii.
Rupem 4 fasii mai mari de folie aluminiu asezam pe el cele 3-4 feliute slanina afumata si peste ele punem pulpa sarata ( daca pulpa e mai mare o crestam un pic ) si peste pulpa punem ceapa, ardei gras, ciuperci, ardei iute si cate 2 feliute rosii(poate sa fie si chiar 4 felii). Impachetam pulpele astfel pregatite in folie si le dam la rece pentru cel putin 1 ora.
Eu le-am lasat asa pregatite pana a doua zi. Dupa ce au stat vreme de 1 ceas la rece asezam pulpele impachetate intr-o tava in cuptorul preincalzit unde le vom coace circa 25 minute la foc mijlociu. Dupa 25 minute le scoatem din cuptor, desfacem ambalajul si le mai dam pentru circa 15 minute inapoi la copt sa se rumeneasca un pic deasupra.
Se serveste alaturi de cartofi natur, cartofi prajiti a¦.
(pentru cei carora le place usturoiul un sfat ar fi ca in fiecare ambalaj sa puneti si 1 catel de usturoi si inca un sfat, aceste pulpe merg de minune facute pe gratar! )
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii