Se curata legumele, se taie cuburi, ceapa joulien (daca nu aveti soti cu pretentii la ceapa ca al meu), eu am taiat-o marunt s-o vad numai eu, se amesteca totul cu sare shi piper. Puteti folosi mai multe legume de ex: ardei gras, dovlecei, etc.
Se spala bine puiul dupa care se taie dupa forma shi marimea preferata. Se sareaza, pipareaza dupa gust dupa care se unge cu 2-3 linguri de maioneza shi una de mushtar. Se amesteca bine. In punga aranjam in primul strat legumele, deasupra carnea. Legam punga si o dam la cuptor pentru 50 de minute la 200 grade.
Ciorba de cartofi cu afumătură este una dintre cele mai gustoase din bucătăria românească tradițională....
Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională româneascăO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii