Se curata legumele, se taie cuburi, ceapa joulien (daca nu aveti soti cu pretentii la ceapa ca al meu), eu am taiat-o marunt s-o vad numai eu, se amesteca totul cu sare shi piper. Puteti folosi mai multe legume de ex: ardei gras, dovlecei, etc.
Se spala bine puiul dupa care se taie dupa forma shi marimea preferata. Se sareaza, pipareaza dupa gust dupa care se unge cu 2-3 linguri de maioneza shi una de mushtar. Se amesteca bine. In punga aranjam in primul strat legumele, deasupra carnea. Legam punga si o dam la cuptor pentru 50 de minute la 200 grade.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii