Pui `taranesc` Fara Remuscari

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portii
  • 450g piept de pui dezosat
  • fara piele
  • 1 ceasca pesmet
  • 2 oua foarte mari
  • Piper cayenne
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Amestecati pesmetul, sarea, piperul cayenne si piperul in alt bol.

Plimbati jumatatile de piept de pui prin bolul cu oua si acoperiti-le uniform pe toate partile. Apoi puneti-le in amestecul de pesmet.

Puneti polita inferioara in bolul de sticla, apoi puneti piptul de pui pe polita. Reglati temperatura Cuptorului la 20 grade c. Lasati-le 20 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc