Pui `taranesc` Fara Remuscari

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portii
  • 450g piept de pui dezosat
  • fara piele
  • 1 ceasca pesmet
  • 2 oua foarte mari
  • Piper cayenne
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Amestecati pesmetul, sarea, piperul cayenne si piperul in alt bol.

Plimbati jumatatile de piept de pui prin bolul cu oua si acoperiti-le uniform pe toate partile. Apoi puneti-le in amestecul de pesmet.

Puneti polita inferioara in bolul de sticla, apoi puneti piptul de pui pe polita. Reglati temperatura Cuptorului la 20 grade c. Lasati-le 20 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa