Pui `taranesc` Fara Remuscari

Postat pe: 08-08-2011
(0)

Ingrediente

2 portii
450g piept de pui dezosat
fara piele
1 ceasca pesmet
2 oua foarte mari
Piper cayenne
piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Amestecati pesmetul, sarea, piperul cayenne si piperul in alt bol.

Plimbati jumatatile de piept de pui prin bolul cu oua si acoperiti-le uniform pe toate partile. Apoi puneti-le in amestecul de pesmet.

Puneti polita inferioara in bolul de sticla, apoi puneti piptul de pui pe polita. Reglati temperatura Cuptorului la 20 grade c. Lasati-le 20 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui `taranesc` Fara Remuscari" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
pui

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui `taranesc` Fara Remuscari