Amestecati pesmetul, sarea, piperul cayenne si piperul in alt bol.
Plimbati jumatatile de piept de pui prin bolul cu oua si acoperiti-le uniform pe toate partile. Apoi puneti-le in amestecul de pesmet.
Puneti polita inferioara in bolul de sticla, apoi puneti piptul de pui pe polita. Reglati temperatura Cuptorului la 20 grade c. Lasati-le 20 min.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii