Puiul se condimenteaza bine (si inauntru) iar apoi se trage intreg peste o sticla umpluta cu apa (cel mai recomandat este o sticla de bere pentru ca este mai mica si intra mai bine in cuptor). Se stropeste puiul cu putin ulei si apoi punem sticla cu puiul in picioare pe o tava in care punem apa pentru a nu crapa sticla. Se lasa la cuptor aprox. 1 ora la un foc mediu adaugand din cand in cand apa in tava si stropind tot din cand in cand puiul cu zeama ce se formeaza in tava. Spre final se stropeste cu putin vin.
Eu ca garnitura fac cartofi pe care ii tai bucati mai mari si ii pun peste zeama care s-a format in tava (pt. ca asa capata un gust foarte bun), ii condimentez, mai pun putin usturoi, apa cat sa-i acopere si ii dau la cuptor pana practic s-au fiert si sunt gata de servit.
Cum prind putina racoare, cum mai coc ceva. De aceasta data am optat pentru niste biscuiti foarte buni, cu fructe uscate, ca...
Desert biscuiti cu fructe uscateAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii