Pui Muntenesc

Postat pe: 13-03-2009
(4)

Ingrediente

un pui potrivit de mare
4 rosii
o lingura delikat
25 ml ulei
un catel de usturoi
o foaie de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Puiul se spala bine, dupa care se aseaza intr-o cratita si se adauga apa, astfel incat sa fiarba innabusit timp de 20-25 minute.

Spre sfarsitul fierberii, se pun rosiile decojite, taiate sau intregi (eu le-am pus intregi). Se lasa totul la foc mic, pt. 10 minute si se pune usturoiul pisat. Se mai toarna putina apa, cat este necesar, se adauga foaia de dafin, apoi delikatul.

Se mai lasa sa fiarba 5 minute, dupa care se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui Muntenesc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina_83
•  17.03.2009 16:29:08

Eu l-am pus intreg,de fiecare data cand l-am gatit.Dar il poti pune si taiat in bucati.Cum vrei tu!

magdalena muscas
•  16.03.2009 21:10:49

puiul se taie bucati sau se pune intreg?

adina_83
•  15.03.2009 16:29:51

Daca se dadea la cuptor, fi sigura ca as fi specificat.Dar nu este o idee rea.Chiar nu am incercat niciodata sa dau puiul la cuptor,dar pe viitor am sa fac si chestia asta.

asa
•  15.03.2009 11:41:49

asta e pui fiert , la cuptor nu il dai?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui Muntenesc